Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bayramın ülkemize huzur, barış ve adalet getirmesini diledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, birilik, beraberlik. barış ve adalet vurgusu yaptı. Başkan Karalar ”Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, karşılıklı saygı ve sevgiyi büyüterek dayanışma ve paylaşımın yaygınlaştığı günlerdir. Ramazan demek sevgi demektir, kardeşlik demektir. Küskünlükleri bir kenara bırakıp barış içerisinde yaşamak demektir. Bu vesileyle bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, huzur, barış ve adalet getirmesini dilerim” ifadelerine yer verdi.