.: Seyhan Belediyesi :.

Kreş Müdürlüğü

Hakkında

SEYHAN BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ

HEDEFİMİZ

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, problem çözebilen, yaratıcı, araştırmacı, bağımsız düşünebilen, sosyal ve iletişim becerilerine sahip, kendine-çevresine saygılı, hoşgörülü, sorumluluk bilincine-öz denetime ve aidiyet duygusuna sahip, etik değerlere bağlı, akademik açıdan donanımlı ve mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak iyi ve kaliteli bir okul öncesi eğitim hizmeti sunmaktır.

EĞİTİM PROGRAMIMIZ

Eğitim programımız MEB Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğünün oluşturduğu programlar esas alınarak hazırlanan eğitim programı çerçevesinde, çocuklarımızın yaş ve gelişim düzeylerine uygun, ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik, bilişsel, psikomotor, özbakım, dil ve sosyal-duygusal alan olmak üzere tüm gelişim alanlarındaki davranışlarını daha üst düzeye çıkarmayı, çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi hedeflemektedir. Kreşlerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve Belediyemiz tarafından belli aralıklar ile denetlenir.

KREŞLERİMİZ

Seyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğü olarak Tellidere, Gürselpaşa, Yeşilyurt ve Yeşiloba mahallelerinde bulunan 5 kreşimizde 3-6 yaş çocuklarımıza OKUL ÖNCESİ EĞİTİM hizmeti vermektedir. Tellidere kreşimizde 8 sınıf 160 çocuk, Yeşilyurt kreşimiz 8 sınıf 160 çocuk, Yeşiloba kreşimiz 8 sınıf 160 çocuk, Gürselpaşa kreşimiz 12 sınıf 240 çocuk ve 2000 Evler kreşimiz 4 Sınıf 80 çocuk kapasiteli olup toplam 800 öğrencimiz eğitim görecektir. Kreşlerimiz 08.00 ile 17.00 saatleri arası eğitim vermektedir. Yaz ayında 1 ay, sömestr tatilinde 1 hafta, Milli Eğitim Bakanlığı tarafında tatil edilen gün ve haftalarda (Belediye Yönetimi Oluru İle) eğitime ara verilmektedir. Çalışma takvimimiz aşağıdaki gibidir.

Müdür : Mehmet YAKUT

Tel : 0 (322) 502 14 61

Eposta : myakut@seyhan.bel.tr

Galeri

Dökümanlar

pdf

Mudurluk Yonetmeligi.pdf

PDF (10682721 bytes)